preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

Vijesti

Dani kruha i Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Ivan Kardum, 28. 10. 2022.

Mirisnim i toplim kruščićima obilježili smo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje

 

Dani su kruha i zahvalnosti za plodove zemlje pa smo mi, prvašići, u školskoj kuhinji izradili pekarske proizvode.

             Tete kuharice umijesile su nam tijesto, a naše male ruke izradile fine kruščiće. Bilo je veselo i zabavno, ali i poučno. Naučili smo koliko je truda potrebno da bi kruh stigao na naše stolove.

            Kuhinja je mirisala i jedva smo čekali da vidimo i probamo naših ruku djelo. Najveći je užitak bio pojesti kruščiće koje smo sami umijesili. Mmmm.








Vijesti

Dani kruha i Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Ivan Kardum, 28. 10. 2022.

Mirisnim i toplim kruščićima obilježili smo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje

 

Dani su kruha i zahvalnosti za plodove zemlje pa smo mi, prvašići, u školskoj kuhinji izradili pekarske proizvode.

             Tete kuharice umijesile su nam tijesto, a naše male ruke izradile fine kruščiće. Bilo je veselo i zabavno, ali i poučno. Naučili smo koliko je truda potrebno da bi kruh stigao na naše stolove.

            Kuhinja je mirisala i jedva smo čekali da vidimo i probamo naših ruku djelo. Najveći je užitak bio pojesti kruščiće koje smo sami umijesili. Mmmm.








Static HTML
VIJESTI

Dani kruha i Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Ivan Kardum, 28. 10. 2022.

Mirisnim i toplim kruščićima obilježili smo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje

 

Dani su kruha i zahvalnosti za plodove zemlje pa smo mi, prvašići, u školskoj kuhinji izradili pekarske proizvode.

             Tete kuharice umijesile su nam tijesto, a naše male ruke izradile fine kruščiće. Bilo je veselo i zabavno, ali i poučno. Naučili smo koliko je truda potrebno da bi kruh stigao na naše stolove.

            Kuhinja je mirisala i jedva smo čekali da vidimo i probamo naših ruku djelo. Najveći je užitak bio pojesti kruščiće koje smo sami umijesili. Mmmm.








Organizacija dopunskog rada

 

 

 

Dopunski rad počinje 27. 6. 2022. godine

i traje do 1. 7. 2022. godine

 

MATEMATIKA

8:30 – 10:05

 

BIOLOGIJA

9:20 – 10:55

 

 

 




 

 

 
OŠ POREČ NA RADIJU

OŠ Poreč na radiju Centar:

 

 
 
 

 
 

 
 

 
POPIS UDŽBENIKA 2022./2023.

POPIS UDŽBENIKA 

(2023./2024.)

 

UDŽBENICI: OVDJE

 

DODATNI MATERIJALI: OVDJE

(RAZREDNA NASTAVA)

 

DODATNI MATERIJALI: OVDJE

(PREDMETNA NASTAVA)

 
Radijska skupina
 
ŠKOLSKI LIST MOZAIK

https://osporec1.wixsite.com/mysite

 
DVORANA
 
JELOVNICI
 
VOZNI RED

 

 

RASPORED VOŽNJE

Podatke o rasporedu vožnje možete preuzeti OVDJE.

 

 

Priloženi dokumenti:
Prijevoz linija.xlsx

 
RASPORED ZVONA

OŠ POREČ

PŠ ŽBANDAJ

 
SIGURNOST NA INTERNETU

 
KORISNI LINKOVI

----------------------

----------------------

----------------------

 

----------------------

----------------------

----------------------

 

 

 

 

 

 

 

----------------------

 
 
 
 
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 3. 2014.

Ukupno: 502223
Ovaj mjesec: 3293
Ovaj tjedan: 112
Danas: 112
 
 > Županijsko natjecanje iz Geografije 2023./2024.
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / www.os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju