preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

Predrag Brkić
DokumentiKalendar Događanja
21.06.2016. 08:31
21. lipnja - Svjetski dan glazbe
U mnogim zemljama svijeta, 21. lipnja obilježava se kao Svjetski dan glazbe, odnosno Fete de la Musique. Toga dana glazbenici amateri, ali i profesionalci, besplatno nastupaju na javnim gradskim površinama podsjećajući na važnost glazbe u svakodnevnome životu.

21.06.2016. 08:17
21. lipnja - Prvi dan ljeta
Ljeto je jedno od četiri godišnja doba i najtoplije je od njih. Na sjevernoj polutki traje otprilike od 20. lipnja do 23. rujna. Na južnoj polutki traje od oko 20. prosinca do oko 21. ožujka. Po konvenciji ljeto na sjevernoj Zemljinoj polutki traje dio lipnja, cijeli srpanj, kolovoz i dio rujna, a na južnoj Zemljinoj polutki dio prosinca, cijeli siječanj, veljača i dio ožujka.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
30.06.2016. 14:32
55. izdanje glazbene manifestacije Koncerti u Eufrazijani
55. festival klasične glazbe Koncerti u Eufrazijani, jedan od najstarijih   festivala ozbiljne  glazbe  u  Hrvatskoj, započinje u nedjelju 3. srpnja u 21 sat.  U jedinstvenom  ambijentu Eufrazijeve  bazilike,  koja je pod UNESCO-vom zaštitom, u  organizaciji glazbeno-scenske djelatnosti Pučkog otvorenog učilišta Poreč te izbornice Katje Restović, do 26.8.  prikazat će se   hrvatske  praizvedbe  te svjetska dostignuća […] The post 55. izdanje glazbene manifestacije Koncerti u Eufrazijani appeared first on Poreština.info news portal.

30.06.2016. 11:06
Zdravi gradovi kod nas i u svijetu
Zdravi gradovi su gradovi u svijetu čija su nastojanja usmjerena tome da neprestano postaju bolja, sigurnija, zdravija i sretnija mjesta za život svih svojih stanovnika. To su gradovi u kojima se prepoznaje da je svaki stanovnik najveća vrijednost zajednice i o stanovnicima se posebnom osjetljivošću brine. Gradovi u kojima se osluškuju potrebe građana i na […] The post Zdravi gradovi kod nas i u svijetu appeared first on Poreština.info news portal.

Ministarstvo Znanosti, Obrazovanja i Sporta
30.06.2016. 16:20
Europske sveučilišne igre uskoro na Hrvatskoj radioteleviziji
30. lipnja 2016. Na konferenciji za novinare održanoj u HRT-ovu televizijskome studiju Anton Marti potpisan je ugovor o suradnji između Hrvatske radiotelevizije i Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. Potpisali su ga vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić i predsjednik Europskih sveučilišnih igara Zrinko Čustonja. Na temelju toga ugovora Hrvatska televizija (HRT - HTV) prenosit će svečanosti otvaranja i zatvaranja Europskih sveučilišnih igara, omogućiti izravne prijenose pojedinih sportskih natjecanja te svakodnevno prikazivati posebne emisije koje će voditi bivša profesionalna skijašica Nika Fleiss.

30.06.2016. 15:09
Informiranje sa zainteresiranom javnošću o Obrascu prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o umjetničkom obrazovanju s tezama
30. lipnja 2016. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvara Informiranje sa zainteresiranom javnošću o Obrascu prethodne procjene za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o umjetničkom obrazovanju s tezama. Informiranje sa zainteresiranom javnošću otvoreno je do 14. srpnja 2016. godine.

CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / www.os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju