preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

Predrag Brkić
DokumentiKalendar Događanja
16.02.2017. 08:06
16. veljače - Svjetski dan čitanja naglas
Svjetski dan čitanja naglas obilježava se od 2010. godine, a nastao je na inicijativu Svjetske organizacije LitWorld. Taj dan trebao bi pokazati svijetu kako pravo na čitanje i pisanje pripada svima. Djeca i odrasli širom svijeta, slaveći moć riječi kreiraju društvo koje će omogućiti svakom, baš svakom djetetu pravo na obrazovanje te pristup knjigama i tehnologiji.  

14.02.2017. 11:00
14. veljače - Dan zaljubljenih - Valentinovo
Dan zaljubljenih ili Valentinovo kao praznik, u Hrvatskoj je prihvaćen početkom 90-tih godina prošlog stoljeća. Na taj dan zaljubljeni se parovi prema tradiciji međusobno darivaju ružama i čokoladnim bombonijerama u obliku srca. Sve oko nas je ukrašeno crvenom bojom, na televiziji se prikazuju ljubavni filmovi, a s radija slušamo romantične melodije.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
19.02.2017. 22:54
Protekli tjedan donio je dosta aktivnosti i sjajnih rezultata za sve kategorije stolnoteniskog kluba “Vrsar”
Seniorska ekipa,iako u podmlađenom sastavu izborila je dvije pobjede na gostovanjima u Fažani i Novigradu. U susretu 5.kola svladali su  u Fažani “Val Shark” 4:3,a u 6. kolu “Novigrad” 4:1 i time zadržali 1.mjesto u 2.Hrvatskoj ligi. Nastupili su Jan Grujović, Josip Pavišić, Mateo Kašner i Miodrag Banjac. Najmlađe članice kluba, Ema Brizić, Ana Lukez […] The post Protekli tjedan donio je dosta aktivnosti i sjajnih rezultata za sve kategorije stolnoteniskog kluba “Vrsar” appeared first on Poreština.info news portal.

19.02.2017. 19:56
6. kolo MTB Zimske lige: Morska idila u sunčanom Novigradu
Staza koja se nalazi u Novigradu u predjelu Pineta može se definirati kao staza za dušu, tehnički ne zahtjevna, ali kondicijski izvlači jako puno energije iz vozača. Pogled na more i grad Novigrad u daljinu daju posebnu čar utrci, koja se odvija tik uz more i kroz okolne vinograde. Preko sto vozača se tako našlo […] The post 6. kolo MTB Zimske lige: Morska idila u sunčanom Novigradu appeared first on Poreština.info news portal.

Ministarstvo Znanosti, Obrazovanja i Sporta
19.02.2017. 14:33
Radni sastanak na temu Veleučilišta ,,Nikola Tesla" u Gospiću
19. veljače 2017. Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić sa suradnicima održao je radni sastanak s dekanicom Veleučilišta ,,Nikola Tesla" u Gospiću dr. sc. Vlatkom Ružić.

19.02.2017. 14:22
Ministar Barišić najavio veći broj studentskih stipendija
17. veljače 2017. U Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu održano je predstavljanje aplikacije za stipendiranje "Forum stipendija". Riječ je o jedinstvenoj, inovativnoj aplikaciji koja objedinjava informacije o mogućnostima stipendiranja za studente.

CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / www.os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju