preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

Predrag Brkić
DokumentiKalendar Događanja
21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

11.07.2017. 10:22
11. srpnja - Svjetski dan stanovništva
Svjetski dan stanovništva slavi se svake godine 11. srpnja, s ciljem podizanja svijesti o globalnim pitanjima stanovništva. Ujedinjeni narodi proglasili su 11. srpnja 1989. godine Svjetskim danom stanovništva (dan kad je ukupna svjetska populacija dosegla razinu od pet milijardi ljudi) kako bi se ukazalo na hitnost i važnost populacijskih pitanja u kontekstu općih razvojnih planova i programa te na potrebu pronalaženja rješenja na ta pitanja.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
23.07.2017. 22:39
Završna fešta druge smjene Zabavne ljetne baze
Nekoć vrlo popularna druženja polaznika, njihovih roditelja i voditelja na završnim feštama pojedinih smjena u ljetnom kampu porečkog Društva Naša djeca obnovljena su proteklog vikenda u njegovoj Zabavnog ljetnoj bazi. Nakon službenog rezimea druge po redu smjene DND-ovog kampa u prostorima “starog remonta”, podjele diploma polaznicima, a bilo ih je ukupno 74 u tri starosne […] The post Završna fešta druge smjene Zabavne ljetne baze appeared first on Poreština.info news portal.

23.07.2017. 21:40
PROSLAVA DANA OPĆINE VIŠNJAN: Domjenak na placu za sve mještane općine
Sasvim neuobičajen, drugačiji i inovativan bio je ovogodišnji Dan općine Višnjan, obilježen svečanom sjednicom Općinskog vijeća i prigodnim programom u subotu navečer na višnjanskom Trgu Pina Budičina, između palače Sinčić i župne crkve. Drugačiji je bio već u pozivnici upućenoj svim žiteljima općine, a nekoliko stotina onih koji su se odazvali smješteno je za stolove […] The post PROSLAVA DANA OPĆINE VIŠNJAN: Domjenak na placu za sve mještane općine appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / www.os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju