preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

Predrag Brkić
DokumentiKalendar Događanja
15.01.2017. 11:00
15. siječnja - Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske
Iako je Island još u prosincu 1991. priznao neovisnost Hrvatske, kao Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske slavi se 15. siječnja, jer je toga dana 1992. godine Hrvatsku i Sloveniju, nakon Vatikana, priznala većina europskih zemalja i zemlje EU. Prije 19 godina RH je uspostavila diplomatske odnose s Njemačkom, državom koja je odigrala bitnu ulogu u priznavanju Hrvatske u svijetu.

10.01.2017. 08:04
10. siječnja - Međunarodni dan smijeha
Na inicijativu dr. Madana Katarie, na današnji se dan od 1998. godine obilježava Međunarodni dan smijeha. Cilj obilježavanja ovog dana je da se ljudi što više smiju jer je smijeh najbolji lijek. Smijeh zahtijeva rad 17 mišića lica. U odrasloj dobi smijemo se oko 15 puta dnevno, a djeca to čine oko 400 puta dnevno.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
23.01.2017. 18:38
Predavanje Lavoslave Benčić “Duhovitost u fotografiji !” u KAF Sv. Lovreč 26. siječnja
Lavoslava Benčić, magistrica medijskih umjetnosti i praksi,  26. siječnja u 19:30 sati u zgradi općinske uprave u Sv. Lovreču održat će predavanje na temu Duhovitost u fotografiji. Predavanje je jedno od druženja koja četvrtkom organizira Klub amaterske fotografije Lovreč. Gošća na će na primjerima – od slučajnih motiva do namještenih scena – predstaviti najčešće i najizvedljivije tehnike za postizanje duhovitosti u […] The post Predavanje Lavoslave Benčić “Duhovitost u fotografiji !” u KAF Sv. Lovreč 26. siječnja appeared first on Poreština.info news portal.

23.01.2017. 18:34
DND: Obuka djece o pravu na participiranje u odlukama koje ih se tiču
Krajem prošle godine DND Poreč započeo je provedbu projekta “7 zlatnih pravila dječje participacije”, koji je financijski podržalo Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. U ponedjeljak su voditeljice Sniježana Matejčić iz DND Poreč i Sunčica Damjanović iz CGI Poreč, kao vanjska suradnica, održale prvu od sedam planiranih informativnih radionica. Radionica je provedena u vrijeme […] The post DND: Obuka djece o pravu na participiranje u odlukama koje ih se tiču appeared first on Poreština.info news portal.

Ministarstvo Znanosti, Obrazovanja i Sporta
23.01.2017. 20:02
Sastanak ministra Barišića s predstavnicima nacionalnih manjina
23. siječnja 2017. U Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan je sastanak s predstavnicima nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru.

23.01.2017. 19:55
Priopćenje - Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića s trojicom uglednih akademika
23. siječnja 2017. Predsjednik Vlade Republike Hrvatske mr. sc. Andrej Plenković u nazočnosti ministra znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pave Barišića primio je akademika Miroslava Radmana, člana Francuske akademije znanosti i umjetnosti, akademika Slobodana Vukičevića, člana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i prof. dr. sc. Stipana Jonjića, člana Njemačke akademije znanosti.

CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / www.os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju